قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۹/۲۸ - ۱۷:۰۳

ورود ۳ اتوبوس به شهرک«فوعه»/پافشاری ارتش سوریه بر شروط خود+تصاویر

خبرنگار تسنیم در گذرگاه الراموسه در جنوب غربی حلب از ورود اتوبوس‌های دولتی به محله‌های شرقی برای انتقال افراد مسلح خبر داد.

ورود ۳ اتوبوس به شهرک«فوعه»/پافشاری ارتش سوریه بر شروط خود+تصاویر

به گزارش سراج24 ، مسئولان ذیربط اعلام کردند قرار است افراد مسلح از محله‌های شرقی خارج شوند.

تا کنون هیچ کاروانی از شهرک‌های محاصره شده کفریا و فوعه در حومه ادلب وارد حلب نشده‌ است.

گفته می‌شود اختلافات میان گروه‌های تروریستی احرارالشام و جبهه النصره مانع خروج مجروحان و بیماران از کفریا و فوعه شده است.

حتی برخی از تروریست‌های تکفیری اقدام به سرقت سوخت اتوبوس‌هایی کرده‌اند که به سمت کفریا و فوعه رفته‌اند.

خبرنگار تسنیم همچنین از آغاز ورود اتوبوس‌ها به محله‌های شرقی برای انتقال افراد مسلح از طریق گذرگاه الراموسه خبر داد.

همزمان با این اقدام، اتوبوس‌ها به نزدیکی فوعه و کفریا رسیده‌اند تا بیماران و مجروحان و خانواده‌های شهدا را با خود به حلب بیاورند.

همچنین خودروهای وابسته به هلال احمر سوریه وارد گذرگاه اصلی شهرک فوعه شده است تا مجروحان و بیماران را منتقل کنند.

خبرنگار تسنیم گزارش داد ارتش تاکید کرده است تا زمانی که اتوبوس‌های اعزامی به کفریا و فوعه برای انتقال مجروحان و بیماران به حلب برنگردند، اجازه خروج تروریست‌های باقی‌مانده از محله‌های شرقی حلب را نخواهد داد.

سرانجام سه دستگاه اتوبوس به سمت ایست بازرسی کمیته‌های مردمی شهرک‌های کفریا و فوعه حرکت کردند تا اولین گروه از مجروحان و بیماران را منتقل کنند، همچنان تعدادی اتوبوس در انتظار ورود است.

یک منبع میدانی در گذرگاه الراموسه بار دیگر به خبرنگار تسنیم تاکید کرد هیچ فرد مسلحی از محله‌های شرقی خارج نخواهد شد مگر آنکه اتوبوس‌های اعزامی به کفریا و فوعه، مجروحان و بیماران را به مناطق امن تحت کنترل دولت سوریه منتقل کنند.

 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••